ELEKTRONIKA RAZTOPINE, KI JIH JE TREBA DOBITI V UK

  30. 11. 2017

NEKAJ od najbolj inovativnih elektronskih kontrol, ki se proizvajajo v svetu, bo zdaj na voljo za nakup v Združenem kraljestvu in na Irskem prvič.

 

Nadzorni sistemi Ruffy s sedežem v ZDA, ki so eno od najbolj zanimivih novih podjetij na svetovnem trgu, bodo s pomočjo podjetja Nexus Components v Združenem kraljestvu dobavljali serijo džojstikov in s tem povezanih kontrol izključno v Združenem kraljestvu in na Irskem.

 

Inovativni in prilagodljivi izdelki podjetja Ruffy, skupaj z izkušnjami Nexus Components pri delovanju od oblikovanja do končnega izdelka, strankam ponujajo možnost popolnoma prilagojenih rešitev z najnovejšo tehnologijo.

 

Kalifornijska tovarna Ruffy Controls se je začela šele leta 2013, vendar je že v ospredju vodilna v sektorju elektronskega nadzora, ki proizvaja vrhunske izdelke s široko paleto različnih možnosti, ki jim omogočajo, da se popolnoma prilagajajo specifičnim potrebam.

 

Komponente Nexusa imajo sedež na severozahodu Anglije. Njeno delo s partnerji, vključno z OTTO, Marquardt in EHC, je pridobilo podjetje vse večji ugled za prvovrstne storitve in odličnost v elektronskih in električnih komponentah ter priklopljenih kablov in ožičenja.

 

Učinkovito načrtovanje proizvodnje in zaloge pomeni, da se lahko čas vodenja čim bolj zmanjša.

 

Trenutno ima Ruffy Controls mrežo distributerjev v 29 državah v ZDA in čezmorskih distributerjih v Izraelu. Komponente Nexus so ponosne, da so se pridružile mreži distributerjev, ki jih Ruffy zaupa svojim izdelkom.


Nexus Components je družinsko podjetje, ki ga je odobrila družba ISO in ponuja visoko kakovostne rešitve za stranke, ki iščejo vrhunske izdelke in strokovno znanje.

Nexus dobavlja elektronske in električne komponente, vključno z visokokakovostnimi stikali, tipkovnicami, igralnimi palicami, ročaji, krmilnimi gumbi, zasloni na dotik in polprevodniški releji za industrijo, vključno s proizvodnjo, prevozom, kmetijstvom in gradnjo.

Drugi dobavljeni izdelki vključujejo kontrole OTTO, Marquardt, CTS, ZaGO, CTI in Sure Grip.

Ruffy oblikuje, proizvaja in dobavlja širok nabor igralnih palic in sorodnih krmilnikov, ki se uporabljajo v številnih panogah. Izdelki vključujejo HED serije krmilnikov namiznih računalnikov HED, igralne palice za učinek prstnih odtisov, popolnoma zapečatene igralne palice za uporabo v sterilnih ali nevarnih okoljih ter ambidextrous USB namizne krmilnike.


Tu je celotno območje Ruffy:


http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/RUFFY%20CONTROLS

Za več informacij se obrnite na Nexus na 01524 770777